Welkom op de website van Zwolse Carnavalsgroep 
  De Dronken Druppies

Wie is Wie?

Start Kiekies Wie is Wie? Info & Nieuws Data Carnaval Sponsor

Vrouwgies
Anhangers
Druppeltjes

De Druppies.

Eppie

Druppie Eppie gaat dagelijks door het leven als  Edward en verzorgd deze gehele website onder de naam Weppie. Als " Eppie uut Swolle" treed hij vanaf 2002 op als vaste Buut reedner tijdens het  Concour 'd Ouwe Oer. 

Vis

Druppie Vis  gaat dagelijks door het leven als  Eddy Vischer. Druppie Visscher is onze GROOTSTE steun en toeverlaat. Al jaren vormt hij een GOLDEN Team met Eppie tijdens het jaarlijkse Druppies Carbid schiet festijn.

Anne

Druppie Anne  gaat dagelijks door het leven als Andre Meiberg. Anne zorgt dat alles in de puntjes is geregeld op zondag morgen en organiseert ieder jaar een feest voor de start van ieder Druppies Carnavals seizoen.

Berry

Druppie Berry gaat dagelijks door het leven als Berry Meiberg. Als breur van Anne is hij al jaren onze steun en toeverlaat en materiaal beheer voor ons jaarlijkse jaarlijkse Druppies Carbid schiet festijn.

Marco

Druppie Marco gaat dagelijks door het leven als Marco Scheffer. Marco heeft altijd een verschillend eigen gebrand likeurtje op zak en verrast ons ieder keer weer.

Kleintje Hultink

Druppie Kleintje Hultink gaat dagelijks door het leven als Marc Hultink. Als breurtien van Eppie is hij al jaren onze steun en toeverlaat.

Ronny

Druppie Ronny gaat dagelijks door het leven als Ronny Meiberg. Ronny is de ontwerper van ons Druppies logo. Als neefie van Berry en Anne is hij onze steun en toeverlaat voor alle schilderingen, zoals achter in " De Kleine" en ons Vaandel.

Koetse

Druppie Koetse gaat dagelijks door het leven als Johnny Koetsier. 
Druppie Koetse is de muzikaalste van alle Druppies dus pas op voor uw trommels en toeters!

Lange Druppie

Lange Druppie gaat dagelijks door het leven als Hendri van Eerbeek. Als Langste van onze groep stuurt hij onze dienblad altijd op de snelste mannier door de kroegen.

Jans 
(In liefdevolle gedachte)

Druppie Jans gaat dagelijks door het leven als Richard Jansman. 
Als snelste man in onze groep met de beste conditie!

Kreule

Druppie Kreule gaat dagelijks door het leven als Eddie Kreule. Kreule is altijd in voor een leuk carnavalsgrapje en voert tijdens de carnaval de commerciële onderhandelingen.

Jos

Sinds 2010 is Jos een echte Dronken Druppie en gaat dagelijks door het leven als Jos Rosendaal.  Jos was altijd één van De Druppies Anhangers maar sinds zijn misstap als Prins Karre de 1ste hebben De Druppies hem na 22 jaar binnen gehaald als Druppie.

Edward

Sinds 2011 is Edward (Links op de foto) een echte Dronken Druppie en gaat dagelijks door het leven als Edward Rosendaal.  Edward was samen met sien breur Jos altijd één van De Druppies Anhangers.Na een jaar scheiding zijn de Rosendaal Brothers weer herenigd.

U kunt een e-mailbericht met vragen of opmerkingen over deze website verzenden via de Weppie.
Copyright © 2021 De Dronken Druppies